ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Mε πρωταθλητή τον κόσμο και τον Α.Ο.Τ. τελείωσε η 3η μέρα του τουρνουά των Μοιρών

Mε πρωταθλητή τον κόσμο και τον Α.Ο.Τ. τελείωσε η 3η μέρα του τουρνουά των Μοιρών


Με κύριο χαρακτηριστικό τον πολύ κόσμο αλλά και την μέγαλη συμμετοχή των ακαδημιών 12 σε αριθμό ολοκληρώθηκε η 3η μέρα του παιδικού τουρνυα ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Α.Ε.Μοιρών - Ακαδημία Μοιρών με τη στήριξη της περιφέρειας Κρήτης.Tα παιχνίδια που έγιναν ήταν για την κατηγορία των παιδιών που έχουν γεννηθεί το 2004-2005 με 12 ακαδημίες από διαφορετικούς νομούς της Κρήτης .Οι ομάδες που αγωνίστηκαν ήταν Α.Ε.Μ. , Α.Ο.Τ. , ΑΣΤΕΡΙΩΝ , ΓΑΛΙΑ , ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΛΙΝΤΟ , ΝΕΑΠΟΛΗ , Ο.Σ.Φ.Π. , Π.Ο.Α. , Π.Α.Ο. , ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ και ΦΑΙΣΤΟΣ με περισσότερα από 180 παιδιά να συμμετέχουν στα παιχνίδια.Νικητής της κατηγορίας ήταν η ακαδημία του Α.Ο.Τ. μετά από πολλά και πολύ καλά παιχνίδια μεταξύ των μικρών ποδοσφαιριστών με αρκετά απο αυτά να κρίνονται στα πέναλτυ.

Η κατάταξη των ομάδων 1)Α.Ο.Τ. 2)ΝΕΑΠΟΛΗ 3)ΑΣΤΕΡΙΩΝ 4)ΛΙΝΤΟ 5)Ο.Σ.Φ.Π. 6)ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ 7)Π.Ο.Α. 8)Π.Α.Ο. 9)Α.Ε.Μ. 10)ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 11)ΓΑΛΙΑ 12)ΦΑΙΣΤΟΣ.

Την 3η μέρα του τουρνουά τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η. κ. Νίκος Τζώρτζογλου που έκανε και την απονομή και ο κ. Κουτεντάκης Γιώργος σύμβουλος της Ε.Π.Σ.Η.