ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Mατς με άγρια ομορφιά στις Μοίρες

Mατς με άγρια ομορφιά στις Μοίρες


Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στις Μοίρες και τον Ρωμανό με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Μετά από ένα στείρο α' μέρος, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 47' χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Μάκρου. Στο 65' οι Μεσσαρίτες απάντησαν όταν κέρδισαν πέναλτι και παράλληλα την αποβολή του Χατζηδάκη. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Νικηταράς ο οποίος ευστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο 88' η ομάδα του Δημήτρη Κόκκινου πέτυχε τέρμα με τον Μάρκου όμως ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ. Δυο λεπτά αργότερα, η ομάδα από τις Αγίας Παρασκές έχαασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το ματς καθώς κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντωνακάκης όμως ο Φούλκερ απέκρουσε με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΜΟΙΡΕΣ (Ζαχαρίας Σαββάκης) Φούλκερ, Φανουράκης, Σαββάκης (60' Βιδάκης), Κεφαλάκης, Μπαιόνι, Κοτσιφάκης, Προβιδάκης Α., Φραγκιαδάκης Μ. (60' Δασκαλάκης), Νικηταράς, Ηλιάκης, Χατζηδάκης Β.

ΡΩΜΑΝΟΣ (Δημήτρης Κόκκνος) Λιουδάκης, Φιράνι (75' Γιαννακόπουλος), Ρουμπάκης, Αντωνακάκης, Γαμπιεράκης, Τραβαγιάκης, Δαριβιανάκης (82' Μωραϊτάκης), Νικολάου (46' λ.τρ. Μάρκου), Οικονομάκης, Καστρινάκης.

ΠΗΓΗ : prismasport.gr