ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Τσαϊνης: «Παραδοσιακά δυνατή ομάδα η ΑΕΜ»

Τσαϊνης: «Παραδοσιακά δυνατή ομάδα η ΑΕΜ»


Συνέντευξη στη Φένια Μοσχονά

 

Έχει μια αξιοπρεπή πορεία στο χώρο του ποδοσφαίρου καθώς ξεκίνησε από τα 10 του χρόνια από την ακαδημία του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΟΦΗ. Το πρώτο του δελτίο βγήκε στον ΟΦΗ94, ενώ η καριέρα του συνεχίστηκε στην ομάδα της Χερσονήσου, του ΕΓΟΗ, της Μινωικής, του Αθλόπολις, του Γιούχτα, του Ζαρού, της ΑΕΚατσαμπά και του Ηρακλή Θερίσου, για να καταλήξει σήμερα στην ομάδα των Μοιρών.

Ο λόγος για τον Πέτρο Τσαϊνη, ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος στην ομάδα μας.Ο 37χρονος κεντρικός επιθετικός, θέλησε να μιλήσει στο aemfc.gr για το σωματείο των Μοιρών, για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, καθώς επίσης και για προσωπικές στιγμές που τον σημάδεψαν.

 

 

-Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα;

«Το κλίμα θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλό. Οι σχέσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών είναι άψογες και γενικότερα επικρατεί ένα οικογενειακό κλίμα».

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το σωματείο;

«Θεωρώ ότι είναι ένα παραδοσιακά ενωμένο σωματείο. Μια απ’ τις δυνατές ομάδες της Μεσσαράς και κατ’ επέκταση του τοπικού ποδοσφαίρου. Είναι οργανωμένο σε όλα τα επίπεδα».

-Πες μου την άποψή σου για τον πρόεδρο κ. Τζαγκαράκη και για τον προπονητή, κ. Νιωτάκη.

«Ο πρόεδρος φαίνεται ότι αγαπάει την ομάδα, είναι κοντά μας σε όλα τα ματς και σε ό,τι άλλο χρειαστούμε. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, για την ώρα είναι τυπικότατος. Σχετικά με τον προπονητή, αν και αρχικά χωρίς να τον ξέρω, είχα σχηματίσει μια γνώμη ότι πρόκειται για προπονητή «παλιάς σχολής», στην πορεία αποδείχθηκε ότι έκανα μεγάλο λάθος. Πρόκειται για έναν προπονητή, γνώστη του ποδοσφαίρου, αρκετά ψαγμένο, με διαφορετικό στυλ βέβαια και μεταδοτικότητα. Προσπάθησε απ’ την αρχή να περάσει το δικό του στυλ στην ομάδα πολύ εύστοχα και μετά την έλευσή του, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάλαβε που πονάει η ομάδα και προσπάθησε να το βελτιώσει. Επίσης, θεωρώ ότι είναι πολύ δίκαιος με όλους».

-Ποια ήταν η στιγμή που σε σημάδεψε στην μέχρι τώρα πορεία σου;

Η στιγμή που με σημάδεψε στην μέχρι τώρα πορεία μου, ήταν σε ένα ματς για το περιφερειακό πρωτάθλημα (ΕΓΟΗ-Αλμυρός), όταν μετά από κλωτσιά στο λαιμό, μου γύρισε η γλώσσα και ύστερα από έγκαιρη παρέμβαση του καρδιολόγου κ. Παπαδημητρίου και του κ. Τέλη Καρασάββα, με πρόλαβαν από βέβαιο θάνατο. Τους χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ!»

-Πόσο έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο την οικογένειά σου;

«Μετά γάμου το μόνο αρνητικό είναι ότι περνάω λιγότερο χρόνο με την οικογένεια μου απ’ όσο θα ήθελα. Κατά τ’ άλλα υπάρχει κατανόηση και με στηρίζουν με το παραπάνω σε αυτό που κάνω. Θέλω να ευχαριστήσω γι’ αυτό τη σύζυγό μου!»