ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Συνέχισαν αήττητοι οι Νέοι Μοιρών

Συνέχισαν αήττητοι οι Νέοι Μοιρών


Το αήττητο των Νέων Μοιρών διατηρήθηκε για 5η αγωνιστική. Οι πιτσιρικάδες του Χρόνη Καλα'ι'τζάκη κατάφεραν για ακόμη ενα παιχνίδι να παραμείνουν χωρίς ήττα φεύγοντας με το βαθμό της ισοπαλίας από το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Ινίου και έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ μετά από έξι επίσημα παιχνίδια, 5 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο.

Μετά από ένα μέτριο σε ποιότητα παιχνίδι και έχοντας σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα τους Μύρο Δασκαλάκη οι μικροί του Χρόνη Καλα'τζάκη διατήρησαν το μηδέν παθητικό και κατάφεραν να πάρουν το βαθμό από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή του Ινίου.Το παιχνίδι και από τις δύο ομάδες δεν ήταν καλό με αρκετά λάθη και χωρίς ηρεμία. Η ομάδα του Ινίου θα μπορούσε να προηγηθεί στο 1ο ημίχρονο έπειτα από λάθη της άμυνας των Νέων Μοιρών αλλά βρήκε μπροστά της τον τερματοφύλακα της ομάδας που οπότε χρειάστηκε ήταν εκεί. Στο 2ο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν ένα τέρμα,με τους Νέους Μοιρών να χάνουν δύο ευκαιρίες με τους Ταφλάι και Δημητράκη  αλλά χωρίς αποτέλεσμα και έτσι το σκορ έμεινε στο 0 - 0.

Συνθέσεις

ΝΕΟΙ ΜΟΙΡΩΝ

Καλα'ι'τζάκης Χρόνης

Δασκαλάκης, Κουκουλάκης ( Ρουκουνάκης Μ ),Μαυροπετσάκης, Τσιμπράκου, Κοτσιφάκης, Μιχαλομανωλάκης ( Ταφλάι ), Νικολαντωνάκης, Ρουκουνάκης Β,Γουρλεμάκης ( Σπυριδάκης ),Καργάκης ( Δουλγεράκης ),Δημητράκης

 

Δήλωση Χρόνη Καλα'ι'τζάκη:"Σήμερα παίξαμε αρκετά νευρικά χωρίς καθαρό μυαλό και με αρκετά λάθη στο παιχνίδι μας.Ο κακός αγωνιστικός χώρος και ο δυνατός αντίπαλος δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε το παιχνίδι μας συνεχίζουμε την δουλειά μας και την προσπάθεια για τη βελτίωση όλων των παιδιών. Καλή συνέχεια στο Ίνι."