ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Σαν το σπίτι τους...0-0 η ΑΕΜ με τη Δόξα Γαλιάς στο στάδιο

Σαν το σπίτι τους...0-0 η ΑΕΜ με τη Δόξα Γαλιάς στο στάδιο


Με πρωταγωνιστή τον αέρα, ΑΕΜ και Δόξα παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στο «πλεκτό» με αποτέλεσμα να μείνουν στο στείρο 0-0 χάνοντας και οι δύο πολύτιμο δίποντο στην προσπάθεια που κάνουν για βελτίωση της βαθμολογικής τους θέσης. Σ΄ ένα οικείο και για τους δύο χώρο οι ευκαιρίες που δημιούργησαν ήταν μετρημένες με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 και παράλληλα η επιθυμία των φιλάθλων για κάποιο γκολ ή αξιόλογη φάση. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η αποβολή του Χαμαλάκη στο τέλος με 2η κίτρινη κάρτα και το χειροκρότημα που απέσπασε αποχωρώντας ενώ θάταν άδικο να μην αναφέρουμε ότι από πλευράς γηπεδούχων επηρέασαν κάποιες ελλείψεις. Στο Α΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν ένα-δυό καλές στιγμές με Χατζηδάκη και Μπαϊόνι, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί από στημένες κυρίως φάσεις και στο 70΄και 74΄είχαν από δύο καλές στιγμές ύστερα από σουτ Παπαδάκη. Το τελικό σφύριγμα του κ. Βισκαδούρου μάλλον δεν άφησε ικανοποιημένα κανένα.

ΑΕΜ: Φούλγκερ, Ξεκαρδάκης ,Χαλκιαδάκης, Κεφαλάκης, Μπαϊόνι, Κοτσιφάκης, Φανουράκης (70΄Προβιδάκης), Βιδάκης, Νικηταράς, (70΄Ηλιάκης), Τάρε, Χατζηδάκης(46΄Προβιδάκης Ι.)

ΓΑΛΙΑ: Φραγκιαδάκης, Καργιωτάκης Γ., Καργιωτάκης Ε., Χαμαλάκης, Ιερωνυμάκης, Χύκα (68΄Μανιαδάκης), Φράγκος, Ξημεράκης, Μπιτσακάκης , Παπαδάκης, Μαρκάκης.

 

ΠΗΓΗ : notosportnews.gr