ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Προβιδάκης: «Να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε»

Προβιδάκης: «Να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε»


Επιμέλεια-Ρεπορτάζ: Φένια Μοσχονά

Η ομάδα μας δεν θα έχει αγωνιστική δράση αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς ο αντίπαλος της, Πατούχας, έχει αποβληθεί εδώ και καιρό απ’ το πρωτάθλημα και έτσι θα πάρει ξεκούραστα το τρίποντο. Σε ένα μίνι απολογισμό, για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα στον όμιλο παραμονής, η ΑΕΜ έχει μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Ένας απ’ τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας μας, Γιάννης Προβιδάκης, μίλησε στο aemfc.gr για τους στόχους της ομάδας με τα νέα δεδομένα, τη δική του συμμετοχή καθώς και για τον τελικό Κυπέλλου. Ο 28χρονος αμυντικός, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Απ’ την στιγμή που δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της πεντάδας, η ψυχολογία μας σαφώς επηρεάστηκε λίγο. Τώρα που είμαστε στον όμιλο παραμονής ο στόχος μας πλέον είναι η πρώτη θέση. Συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη στις προπονήσεις και στους αγώνες προκειμένου να πετύχουμε το στόχο αυτό. Κάποιοι τραυματισμοί μας έχουν αποδιοργανώσει λίγο αλλά υπάρχουν παίκτες για να τους αντικαταστήσουν. Εγώ προσωπικά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν συμμετείχα συστηματικά στην ομάδα αλλά τώρα κάναμε καλύτερες τις συνθήκες κι έτσι συμμετέχω στην κανονική ροή του προγράμματος της ΑΕΜ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για αυτο και για την κατανόηση που δείχνουν».

Όσον αφορά το Κύπελλο:

«Ο τελικός είναι ακόμα μακριά αλλά υπάρχει στην άκρη του μυαλού μας. Το ότι φτάσαμε στον τελικό, αποτελεί για την ομάδα ιστορικό γεγονός, αλλά έχουμε χρόνο μέχρι τότε, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε!»