ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Πλήρωσε την αστοχία της η Α.Ε.Μ στο παιχνίδι με τον Ρωμανό .

Πλήρωσε την αστοχία της η Α.Ε.Μ στο παιχνίδι με τον Ρωμανό .


Σε ένα καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι που έγινε την Κυριακή στο Στάδιο Μοιρών << Μανώλης Στεφανουδάκης >> η ομάδα μας για άλλη μια φορά ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα δημιούργησε πολλές φάσεις αλλά αυτό που της έλειπε ήταν το γκολ . Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες με την ομάδα μας να είναι πιο επικινδύνη ειδικά στις αντιεπιθέσεις , θα μπορούσε να έχει σκοράρει με τον Δεληθωμαίδη στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου όπου μετά από σέντρα μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ . Έτσι κύλισε το πρώτο ημίχρονο με τον Ρωμανό να αμύνεται και την ομάδα μας να προσπαθεί να πετύχει γκόλ πρίν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έγινε πιο απειλητική ακόμα και βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ με τον Φανουράκη που είχε περάσει λίγο πρίν ως αλλαγή . Ότι δεν κατάφερε όμως η ομάδα μας το κατάφερε ο Ρωμανός όπου στο 65΄με τον Οικονομάκη πέτυχε το χρυσό γκολ της νίκης μετά από σέντρα του Καραντινάκη . Μετά το γκολ η ομάδα μας έκλεισε στα καρέ της την φιλοξενούμενη ομάδα και βρέθηκε σε θέση για γκολ με τον Φανουράκη , Καραφωτιά , Μπιμπάκη και Σουλτάτο αλλά δεν τα κατάφερε να φτάσει έστω στην ισοφάριση . Η ομάδα μας ετοίμαζεται αυτή την εβδομάδα για μια δύσκολη έξοδο αφού το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασό .

 

 

 

Μοίρες : Χριστοδουλάκης , Νικολακάκης , Χατζηδάκης ( 75΄Μπιμπάκης ) , Συνοδινός , Ιερωνυμάκης , Ηλιάκης , Δεληθωμαίδης , Μόντι , Προβιδάκης (55΄Φανουράκης)  Καραφωτιάς , Σουλτάτος .

 

 

Ρωμανός : Λιουδάκης , Κάτελας , Χουρδάκης , Γαμπιεράκης , Τραβαγιάκης , Ρουμπάκης , Στεφανάκης , Ανδρεαδάκης (67΄Σπυριδάκης) , Φιράνι (79΄Γιαννακάκης) , Οικονομάκης , Καραντινάκης (90΄Τσαμπουράκης) .