ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Πήρε το ντέρμπι η Δόξα

Πήρε το ντέρμπι η Δόξα


Επιμέλια: Φένια Μοσχονά

Νικήτρια αναδείχθηκε η Δόξα Γαλιάς στο τοπικό ντέρμπι με την ομάδα των Μοιρών, σήμερα το μεσημέρι στο στάδιο "Μανώλης Στεφανουδάκης". Η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και στα πρώτα πέντε λεπτά της αναμέτρησης, έχασε μια σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με τον Ταβερναράκη, με πλασέ που βγήκε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν χαμένες προσπάθειες από τους Σκουλούδη και Γιαλιτάκη. Ο πρώτος σκόραρε για την ομάδα του στο 25ο λεπτό πετυχαίνοντας και το τελικό 0-1.

Στην επανάληψη, η Γαλιά είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Σουτζή αλλά και προσπάθειες που χάθηκαν από τους Σκουλούδη και Γιαλιτάκη, ενώ στο 78′ η ομάδα μας διαμαρτυρήθηκε για μία φάση όπου ο Φανουράκης βγήκε μόνος του με τον Καλομοίρη και ήταν έτοιμος να σκοράρει, όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

 

ΜΟΙΡΕΣ: Φούλγκερ, Προβιδάκης, Χατζηδάκης, Μερντάνι, Λεμονάκης, Μαραγκάκης, Κοτσυφάκης, Τσαΐνης, Νικηταράς (75′ Φανουράκης), Ταβερναράκης (30′ λτρ Χαλκιαδάκης), Σουλτάτος

ΔΟΞΑ ΓΑΛΙΑΣ: Καλομοίρης, Φράγκος (50′ Ιερονυμάκης), Μαρκάκης, Χαμαλάκης, Αραβιάκης, Σουτζής, Μόντι, Γιαλιτάκης (70′ Βαρούχας), Γκουτσέλης, Παπαδάκης (75′ Μαγάκης), Σκουλούδης.