ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Πήρε βαθμό στην εκπνοή ο Ζαρός

Πήρε βαθμό στην εκπνοή ο Ζαρός


Στις καθυστερήσεις έσωσε την «παρτίδα» και την πρωτιά στην βαθμολογία ο Ζαρός όταν στο σημείο αυτό ισοφάρισε με τον… συνήθη ύποπτο Κλαπάκη μετά από καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ λυτρώνοντας τους πολυπληθείς οπαδούς του που είχαν συρρεύσει στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν πιθανότητα ακόμα μια νίκη της ομάδας τους. Ωστόσο οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν σε κακή μέρα στάθηκαν και σε αρκετές περιπτώσεις άτυχοι πράγμα που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η συνδημότισσα τους ΑΕΜ και σε συνδυασμό με τραγικά λάθη στην άμυνα κατάφερε να προηγηθεί 0-1 και να χάσει ευκαιρίες ακόμα και για το 0-2. Τελικά ο Ζαρός που πίεσε στα τελευταία λεπτά για το γκολ κατάφερε να φτάσει σ’ αυτό στις καθυστερήσεις όταν ισοφάρισε σε 1-1 , ενώ στο 95΄παραλίγο να προδοθεί και πάλι από τα λάθη του . Τελικά έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το 1-1 μοιάζει να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα .

Το φιλμ του αγώνα

Μόλις στο 6΄μετά από έξοχη ατομικά προσπάθεια και σουτ του Κλαπάκη η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο , ενώ στο 20΄ο Νικηταράς είχε πολύ καλό σουτ απέξω , λίγο άουτ.

Στο 25΄ο Ζαρός είχε δοκάρι σε σουτ του Κλαπάκη και προσωρινή απόκρουση του Φούλγκερ ενώ στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου ο Ζαχαριουδάκης απέκρουσε σωτήρια δυνατό σουτ απέξω του Ηλιάκη.

Στο 48΄ο Ξεκαρδάκης δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει στο τετ α τετ τον Ζαχαριουδάκη , ενώ στο 54΄ο Βιδάκης προσπάθησε με κεφαλιά «ψαράκι» να παραβιάσει την εστία του Ζαχαριουδάκη , χωρίς όμως η προσπάθεια του να έχει αίσιο αποτέλεσμα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κοσμαδάκης με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Φούλγκερ , ενώ στο 65΄από κακή εκτίμηση του τερματοφύλακα, ο Βιδάκης πρόλαβε στην έξοδο τον Ζαχαριουδάκη και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Στο 85΄ο Ζαρός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν σε γύρισμα του Γιαννουλάκη ο Κοσμαδάκης που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε να τη βρει και να τη στείλει στο άδειο τέρμα με αποτέλεσμα …να κάμει το σταυρό του. Στο 90΄σουτ εξ επαφής του Χαλκιαδάκη απέκρουσε ο Φούλγκερ , ενώ στο 93΄ο Κλαπάκης με πολύ ωραίο σουτ στη κίνηση πέτυχε το λυτρωτικό 1-1.

Ζαρός: Ζαχαριουδάκης, Νικολακάκης ,τσικριτσάκης, Αλμπαντάκης, Χαλκιαδάκης, Κουτσάκης, Διακουράκης, Φραγκιαδουλάκης, Κοσμαδάκης, Κλαπάκης Γ., Κλαπάκης Β.(51΄Γιαννουλάκης)

ΑΕΜ: Φούλγκερ, Ξεκαρδάκης (87΄Κεφαλάκης), Σαββάκης, Λεμονάκης, Μπαϊόνι, Κοτσυφάκης, (82΄Δασκαλάκης ), Φανουράκης, Φραγκιαδάκης, Νικηταράς, Ηλιάκης, Βιδάκης (71΄Προβιδάκης Γιάν.)

ΠΗΓΗ : prismasport.gr