ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Νιωτάκης:«Δεν είναι μονόδρομος οι στόχοι που τέθηκαν το καλοκαίρι»

Νιωτάκης:«Δεν είναι μονόδρομος οι στόχοι που τέθηκαν το καλοκαίρι»


Επιμέλεια:Φένια Μοσχονά

Μετά την παραίτηση του Ζαχαρία Σαββάκη από την ομάδα μας, τα ηνία θέλησε να αναλάβει ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Νιωτάκης ο οποίος είχε διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής της ΑΕ Μοιρών. Ο ίδιος θέλησε να μιλήσει στην επίσημη ιστοσελίδα μας για την απόφαση του να επιστρέψει στην ΑΕΜ και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

-Ποιος ήταν ο λόγος που σας έκανε να επιστρέψετε μετά από καιρό στην ομάδα των Μοιρών;

«Από την προηγούμενη φορά που ήμουν στην ομάδα, είχα αποκτήσει ιδιαίτερους δεσμούς με τους ανθρώπους της και μετά την πρόταση που μου έκαναν ανταποκρίθηκα θετικά. Η ομάδα, μου είναι συμπαθής όπως και εγώ είμαι συμπαθής σε κάποιους ανθρώπους της και είπαμε να συνεχίσουμε μαζί».

-Πόσο καιρό θα δεσμευτείτε με την ομάδα;

«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα τίποτα για το θέμα αυτό».

-Με τι είχατε ασχοληθεί αυτό το διάστημα που απουσιάζατε από την ΑΕΜ;

«Ήμουν ενάμιση χρόνο στον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου στον οποίο πετύχαμε κάποιους στόχους που είχαμε θέσει αλλά για κάποιους άλλους προσωπικούς μου λόγους παραιτήθηκα. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν ασχολήθηκα με κάποια ομάδα».

-Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας των Μοιρών από τη στιγμή που αναλαμβάνετε;

«Τους στόχους της ομάδας τους θέτει η διοίκηση. Σε συνάντηση που είχαμε με ενημέρωσαν για τον στόχο τους ο οποίος είναι η είσοδος της ομάδας στην 5αδα. Αυτό που προέχει όμως, είναι η διεκπεραίωση της σωστής λειτουργίας οργανωτικά και αγωνιστικά. Δεν είναι μονόδρομος οι στόχοι που τέθηκαν το καλοκαίρι».