ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΙΡΩΝ

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΟΙΡΩΝ


Με νίκη και πολύ καλή εμφάνιση ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισαν οι Νέοι Μοιρών. Τα παιδιά του Χρόνη Καλα'ι'τζάκη παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο κατάφεραν να κερδίσουν τα παιδιά της Αναγέννησης Μεσσαράς που επαιξαν καλά για ένα ημίχρονο με το ευρύ 5-0 σκορ που διαμορφώθηκε στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλό και από τις δύο ομάδες με καλές προσπάθειες από τα παιδιά και από τις δύο πλευρές. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στους Νέους Μοιρών που με πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησαν με 5-0. Το σκορ άνοιξε ο Ρουκουνάκης  το 2-0 έκανε ο Κοτσιφάκης ενώ λίγο αργότερα ο Δημητράκης τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Τον χορό των γκολ συνέχισε ο Σπαντιδάκης και ο Γουρλεμάκης έκανε το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Καλα'ι'τζάκης Χρόνης

ΝΕΟΙ ΜΟΙΡΩΝ : Δσσκαλάκης, Νικολαντωνάκης, Μαυροπετσάκης(82 Κουκουλάκης), Τσιμπράκου, Κοτσιφάκης, Ξενάκης,Σπυριδάκης (46 Γουρλεμάκης), Ρουκουνάκης(71 Σπαντιδάκης),Καργάκης,Πομποδάκης, Κουτσάκης(47 Δημητράκης)

Καφετζόπουλος Χαράλαμπος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ : Κοκκινάκης, Μαγκουφάκης,Κουκάκης(53 Τσιρίνης), Δασκαλάκης(70 Δασκαλάκης Γ), Μαζαράκης, Δασκαλάκης Γ,Χατχηπαυλίδης(80 Καραταράκης), Μπέικο, Κασσωτάκης(67 Μουντράκης), Σαριδάκης, Στρατάκης

 

Δήλωση Χρόνη Καλα'ι'τζάκη :"Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν .Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση και τη διάθεση των παιδιών. Μπράβο και στα παιδιά της Αναγέννησης Μεσσαράςπου ήταν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο ειδικά.Καλή συνέχεια στην ομάδα της Αναγέννησης. "