ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Νίκη κορυφής για τους Νέους Μοιρών

Νίκη κορυφής για τους Νέους Μοιρών


Με νίκη συνέχισαν οι Νέοι Μοιρών τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ Ε.Π.Σ.Η .Οι πιτσιρικάδες του Χρόνη Καλα'ι'τζακη κατάφεραν να κερδίσουν τους πιτσιρικάδες του Μαρτινέγκο και μάλιστα εκτός έδρας. Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα των Νέων Μοιρών έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία και αήττητη μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν αρκετά καλό αν και ο αγωνιστικός χώρος δε ήταν καλός λόγω τής βροχής. Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Μαρτινέγκο να μπαίνει πιο δυνατά στον αγώνα αλλά με τους Νέους Μοιρών να ισορροπούν και να έχουμε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο και με το σκορ να κλείνει στο 0 - 0 .Στο δεύτερο μέρος οι πιτσιρικάδες του Μαρτινέγκο είχαν την υπεροχή αλλά χωρίς σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το 65 του αγώνα. Σε αυτό το σημείο τα παιδιά των Νέων Μοιρών πήραν τον έλεγχο του αγώνα και στο 70 του παιχνιδιού πήραν προβάδισμα στο σκορ με το Δημητράκη μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και ενώ ειχε προηγηθεί ενα χαμένο τετ α τετ με τον ιδιο παίκτη. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με μια σημαντική χαμένη ευκαιρία για το Μαρτινεγκό άλλα με το σκορ να παραμένει στο 1 - 0 μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΕΟΙ ΜΟΙΡΩΝ : ΜΠΟΥΡΔΕΛΗΣ,ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ (80 ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ), ΤΣΙΜΠΡΑΚΟΥ, ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ, ΞΕΝΑΚΗΣ ( 78 ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ), ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, ΜΙΧΑΛΟΜΑΝΩΛΑΚΗΣ,ΓΟΥΡΛΕΜΑΚΗΣ, ΚΑΡΓΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ( 87 ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ )

ΔΗΛΩΣΗ Χρόνη Καλα'ι'τζάκη

"Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη και την προσπάθεια . Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί αλλά χρειαζόμαστε πολύ δουλειά για να εχουμε μμεγαλύτερη διάρκεια. Καλή  συνέχεια στην ομάδα του Μαρτινέγκο."