ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Μόνο το γκολ της έλειπε για να πάρει την πρόκριση .

Μόνο το γκολ της έλειπε για να πάρει την πρόκριση .


Σε ένα κατάμεστο Στάδιο Μοιρών παρόλο την ζέστη που υπήρχε στις Μοίρες οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα πολύ καλό παιχνίδι που τους κράτησε σε αγωνία εως και το τελευταίο λεπτό της παράτασης όπου ο Εργοτέλης τελικά πήρε την πρόκριση με σκορ 0-1 με ένα τυχερό γκολ . Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχη οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στο γήπεδο για παίξουν ποδόσφαιρο παρόλο τους 36 βαθμούς και τα κατάφεραν με την ομάδα μας να πατάει πιο καλά στο αγωνηστικό χώρο χάνοντας ευκαιρίες με τους Νικολάκάκη , Μόντι , Ιερωνυμάκη , Δεληθωμαίδη και Καραφωτιά με αποκορύφωμα την φάση στο 106 όπου η μπάλα μετά από κεφαλιά του Νικολακάκη να πηγαίνει στο δοκάρι και ο Δεληθωμαίδης να μην την στέλνει στα δίχτυα και στην επόμενη ακριβώς φάση ο Εργοτέλης πέτυχε το γκολ με τον Μεταξάκη και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση στου κυπέλλου . Για την ομάδα μας να πούμε ότι έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση μετά από μια σκληρή προετοιμασία που όπωσδήποτε τα πόδια είναι βαριά αλλά με τέτοιες εμφανίσεις η ομάδα μας μόνο αισιοδοξία μας αφήνει . Η ομάδα μας θα προετοιμαστεί ανάλογα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ξεκινάει αυτό το Σ/Κ με αντίπαλο τον Ρωμάνο στο Στάδιο Μοιρών .

 

Μοίρες : Χριστοδουλάκης , Νικολακάκης , Κουτσάκης , Λεμονάκης ( 110΄ Μπιμπάκης ) , Ιερωνυμάκης , Ηλιάκης ( 105΄ Ρομάριο ) , Δεληδωμαίδης , Καραφωτιάς , Προβιδάκης ( 55΄ Φανουράκης ) , Μόντι , Σουλτάτος .

 

Εργοτέλης : Μυλωνάκης , Χριστοδούλου , Πολυχρονάκης , Σηφάκης , Δούλγερακης ( 93΄ Μεταξάκης ) , Βογιατζής , Μούτσι (54΄ Σπύρου ) ,Τσακάνι , Μανουσάκης , Νοκάι , Χρηστάκης ( 74΄ Σταυρακάκης )