ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Με Προβιδάκη οι Μοίρες πήραν το ντέρμπι με το Τυμπάκι .

Με Προβιδάκη οι Μοίρες πήραν το ντέρμπι με το Τυμπάκι .


Στον αγώνα που έγινε την Κυριακή στο Στάδιο Μοιρών << Μανώλης Στεφανουδάκης >> η ομάδα μας παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κέρδισε το Τυμπάκι με 1-0 με σκόρερ τον Προβιδάκη μετά από ωραία πάσα του Δεληθωμαίδη στο 72΄. Η ομάδα του Ζαχαρία Σαββάκη ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε πετύχει τούλαχιστον ένα γκολ ακόμα με τον Φανουράκη στο 80΄όπου βγήκε τετ-α-τετ αλλά σούταρε ψηλά άουτ . Η ομάδα μας πήρε μια μεγάλη νίκη έχοντας δύο πολύ μεγάλες απουσίες αφού δεν αγωνίστικαν ο τιμωρήμένος Μόντι και ο τραυματίας Κοτσυφάκης , σημαντικό τρίποντο για την ομάδα μας που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και θα ετοιμαστεί κατάλληλα αυτή την εβδομάδα για να αντιμετωπίσει την Αγία Βαρβάρα την επόμενη Κυριακή εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου . Πολύ καλή η διαιτησία του κυρίου Μαυραντωνάκη και των βοηθών του .

 

 

Μοίρες : Χριστοδουλάκης , Κουτσάκης , Χατζηδάκης , Νικολακάκης , Ιερωνυμάκης , Ηλιάκης , Μπιμπάκης(70΄Φανουράκης) , Καραφωτιάς , Δεληθωμαίδης(80΄Συναδινός) , Προβιδάκης(85΄Ξεκαρδάκης) , Σουλτάτος .

 

 

Τυμπάκι : Κωνσταντουλάκης , Γαργανουράκης(70΄Φασατάκης) , Αναγνωστάκης , Καρταλιανάκης(75΄Παπαδομανωλάκης) , Χριστοδουλάκης , Τριάντης , Κουρουθιανάκης , Φλορένς , Μαραγκάκης Αντ., Καζάλοφ , Γκούγκας .