ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Με επιτυχία τελείωσε το 4ο Παιδικό Τουρνουά Α.Ε.Μ.

Με επιτυχία τελείωσε το 4ο Παιδικό Τουρνουά Α.Ε.Μ.


Με απόλυτη επιτυχία και καλό ποδόσφαιρο έλαβε τέλος το φετινό Τουρνούα Παιδικού Ποδοσφαίρου της Α.Ε.Μ. Την τελευταία ημέρα αγωνίστηκε η κατηγορία γεννηθέντων 2001-02 με νικητή τον Ολυμπιακό. Τη δεύτερη θέση έλαβε ο ΟΦΗ και την τρίτη ο Α.Ο.Τ. Συνολικά οι Ακαδημίες που συμμετείχαν ήταν: Α.Ε.Μ., Ο.Φ.Η., Α.Ο.Τ. , Ο.Σ.Φ.Π., ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ.

Πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών θυμάτων του τροχαίου που σημειώθηκε έξω από τους Αθανάτους στις 5/05/2016. Εξαιτίας αυτού του θλιβερού γεγονότος ακυρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας Χειμμάρου Γόρτυνας, καθώς ένα από τα θύματα ήταν μητέρα παίκτη της Ακαδημίας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η στιγμή που η Ακαδημία Ο.Φ.Η. τίμησε με μια φανέλα της ομάδας και μία ανθοδέσμη τον παίκτη της Ακαδημίας Μοιρών , Γιώργο Καργάκη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στη μέση σε αγώνα πρωταθλήματος ΔΟΠΑΦΜΑΗ μεταξύ Α.Ε.Μ.-Ο.Φ.Η. στο Ηράκλειο και τώρα αναρρώνει.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν σημαίνοντα πρόσωπα το τόπου μας και του ποδοσφαίρου, όπως ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η. κ. Νίκος Τζώρτζογλου, οι κ. Πλούταρχος Κουτεντάκης και Γώργος Βοζικάκης μέλη της Ε.Π.Σ.Η., ο Αντιδήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Μαυράκης, ο κ. Γιάννης Ξηρουδάκης μέλος του Δήμου Φαιστού, η κα. Βιργινία Μανασάκη Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, ο Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη σφαίρα και στο ακόντιο Μανώλης Στεφανουδάκης , ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πέτρος Μαρινάκης.