ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Με Δεληθωμαίδη και Φανουράκη 2-0 η Α.Ε.Μ. τον Αστέρα Μυρτιάς

Με Δεληθωμαίδη και Φανουράκη 2-0 η Α.Ε.Μ. τον Αστέρα Μυρτιάς


Σε ένα μέτριο σε θέαμα παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο Μοιρών την Κυριακή η ομάδα μας νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Μυρτιάς . Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο , ευτύχισε να προηγηθεί στο 23΄με τον Δεληθωμαίδη μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων γράφοντας με ωραίο σουτ το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πέτυχε άλλο ένα γκόλ με τον Φανουράκη που είχε περάσει πρίν από 2 λεπτά στον αγώνα στο 65΄μετά από έξοχη πάσα του Δεληθωμαίδη έκανε την προσποίηση φέρνοντας την μπάλα στο αριστερό κάνοντας το 2-0 . Στο 85΄έχασε μια ευκαιρία ο Αστέρας Μυρτιάς παραμένωντας το 2-0 εως την λήξη του αγώνα .

 

 

Μοίρες : Χριστοδουλάκης , Κουτσάκης , Χατζηδάκης , Νικολακάκης , Ιερωνυμάκης , Μπεχάρι(75΄Ηλιάκης) . Προβιδάκης(63΄Φανουράκης ) , Μόντι , Ξεκαρδάκης , Καραφωτιάς , Δεληθωμαίδης(85΄Συναδινός) .

 

 

Αστέρας Μυρτιάς : Μαστορίδης , Μπέης , Κεφαλάκης(20΄λ.τ. Κουκάκης Χ.) , Νικολάρας , Καρέλης , Καλογεράκης , Τριανταφυλλακης , Κοκκινάκης , Αντωνακάκης , Κουκάκης Ν.(75΄Τσαλι) , Καραταράκης .