ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Μεγάλη εμφάνιση από την Α.Ε.Μοιρών που κοίταξε στα μάτια τον Ηρόδοτο

Μεγάλη εμφάνιση από την Α.Ε.Μοιρών που κοίταξε στα μάτια τον Ηρόδοτο


Σε ένα κατάμεστο Στάδιο Μοιρών η ομάδα μας πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνισει υποχρέωσε τον Ηρόδοτο να αφήσει 2 βαθμούς στις Μοίρες . Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει πιο δυνατά και να χάνει διπλή ευκαιρία με τους Πρόβιδακη και Σουλτάτο στο 15΄. Στο 30΄ο Μόντι έκανε ένα καλό σουτ που πέρασε άουτ . Ο Ηρόδοτος το πρώτο ημίχρονο απείλησε μόνο από στημένες φάσεις με τον Ζαφείρη Α. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρόδοτος ανέβασε την απόδοση του αλλά οι παίκτες του Ζαχαρία Σαββάκη που ήταν πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν τους επιθετικούς του Ηροδότου να απειλήσουν εκτός από το σουτ του Ζαφείρη Α. στο 77΄όπου ο Χριστοδουλάκης έγινε το πρόσωπο του αγώνα αποκρούοντας σε κόρνερ και στο 80΄η κεφαλιά του Ζαφείρη στο δοκάρι . Στο 88΄ο διαιτητής του αγώνα απέβαλλε τους Ζαφείρη Α. και Κοζυράκη και τον Μπιμπάκη από της Μοίρες . Πολύ καλή η διαιτησία του Κ. Μαραυντωνάκη και των βοηθών του .

 

 

Μοίρες : Χριστοδουλάκης , Κουτσάκης , Χατζηδάκης , Νικολακάκης , Ιερωνυμάκης , Ηλιάκης , Δεληθωμαίδης(95΄Ξεκαρδάκης) , Μόντι , Προβιδάκης(87΄Μπιμπάκης) , Καραφωτιάς , Σουλτάτος(79΄Φανουράκης) .

 

Ηρόδοτος : Ζαφείρης Δ., Κοζυράκης , Μπαλάφας(82΄Καλαιτζάκης) , Μαυρίδης , Γενιτσαρίδης , Μαυρομάτης , Προβυδάκης , Καρβελλάς , Ζαφείρης Α. , Συσκάκης , Πρωτογεράκης(74΄Αχιλλέως) .