ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Ισόπαλοι 2-2 οι Νέοι Μοιρών (Πηγαϊδάκια) με τις Ποταμιές εκτός έδρας

Ισόπαλοι 2-2 οι Νέοι Μοιρών (Πηγαϊδάκια) με τις Ποταμιές εκτός έδρας


Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν οι Νέοι Μοιρών (Πηγαϊδάκια) με τις Ποταμιές εκτός έδρας, με την ομάδα των Μοιρών να έχει παράπονα από την διαιτησία…

Πιο αναλυτικά οι φιλοξενούμενοι παρότι προηγήθηκαν στο 38΄, δεν έπιασαν σε γενικές γραμμές καλή απόδοση μέχρι το 70΄περίπου όπου δέχτηκαν το 2-1.

Από εκεί και μετά, ανέβασαν απόδοση και έχοντας την υπεροχή κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν τους τρείς βαθμούς αν ο διαιτητής τους έδινε ένα πέναλτι προς το τέλος της αναμέτρησης.

Σκόρερ των Νέων Μοιρών ήταν οι Τσιμπράκου στο 38΄το 0-1 και στο 80΄ ο Χασουράκης που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Πηγαϊδάκια (Νέοι Μοιρών): Δράκος, Μαλλιαράκης Ν., Ανδρουλάκης, Ορφανουδάκης, Σφηνιαδάκης (69΄ Μαρκάκης), Σινοδινός, Μαλλιαράκης Κ., (65΄ Ξενάκης), Χασουράκης, Τσιμπρακού, Τζαγκαράκης, Ζωγραφάκης (50΄ Κιόρι).

Καλαϊτζάκης Χρόνης (Νέοι Μοιρών): «Δεν καταφέραμε να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση, αλλά παρά το γεγονός αυτό, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο, εάν το διαιτητικό τρίο μας σεβόταν περισσότερο και δεν μας αδικούσε παράφορα. Καλή συνέχιεα στην ομάδα των Ποταμιών που παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τον π ρώτο γύρο».

ΠΗΓΗ : notosportnews.gr