ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Ισοπαλία ανάμεσα σε Μοίρες και Ηρακλή

Ισοπαλία ανάμεσα σε Μοίρες και Ηρακλή


Επιμέλεια-Ρεπορτάζ: Φένια Μοσχονά


Χωρίς νικητή έληξε το σημερινό ματς μεταξύ των Μοιρών και του Ηρακλή Θερίσου καθώς οι δυο ομάδες πέτυχαν από ένα πέναλτι η κάθε μια και έτσι το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν σε συνεχή αδράνεια, σε αντίθεση με τις Μοίρες που δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες με Βιδάκη, Ταβερναράκη, Νικηταρά και Σουλτάτο τις οποίες απέκρουε σωτήρια ο Χατζηδάκης.

Στην επανάληψη, η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι από ανατροπή του Σουλτάτου στο 68’ το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 1-0. Στα επόμενα πέντε λεπτά ο Νικηταράς έκανε τρεις σπουδαίες προσπάθειες για γκολ τις οποίες απομάκρυνε και πάλι ο Χατζηδάκης. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία των Μοιρών στο 80’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κωστάκη όπου η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Χριστοδουλάκη.

Το 1-1 ήρθε στο 83’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νταουσιάνη. Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα ο παίκτης του Ηρακλή, Σταυρακάκης, που ήταν στον πάγκο.

 

ΜΟΙΡΕΣ: Χριστοδουλάκης,Φανουράκης (60’ Χατζηδάκης),Προβιδάκης (88’ Χαλκιαδάκης), Μερντάνι, Μπαιόνι, Μόντι , Βιδάκης, Νικηταράς, Τσαίνης, Σουλτάτος

Α.Ε Ηρακλής-Θέρισος: Χατζηδάκης , Φασουλάκης (35’ Σκουλούδης), Καραμηνάς, Μπιλτζάρι, Κωστάκης, Λουλακάκης, Φανουράκης (76’ Βαγιωνάκης), Σκούφος,(60’ Βιτσαξάκης), Νταουσιάνης, Ντινελάρι