ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Θαυμάσια νίκη για τους Νέους Μοιρών

Θαυμάσια νίκη για τους Νέους Μοιρών


Συναρπαστικό ήταν το ματς των Νέων Μοιρών απέναντι στους Νέους Αστέρα Μυρτιάς κερδίζοντας  3-2 στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με γκολ του Κιόρι.

Σε ένα θεαματικό αγώνα γεμάτο εκπλήξεις, η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα με γκολ του Συναδινού στο 44 ενώ τρομερή ευκαιρία χάθηκε από τον Χασουράκη στο αμέσως επόμενο λεπτό με πέναλτι που δεν βρήκε το στόχο του αφήνοντας το ημίχρονο να λήξει 1-0.

Στα πρώτα 5 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Γερανάκης Ε. κατάφερε να ισοφαρίσει και λίγο αργότερα να κάνει τη διάφορά με ένα δεύτερο τέρμα στο 58’ με απευθείας φάουλ.

Ο Συναδινός δεν άργησε να απαντήσει στην ομάδα της Μυρτιάς ισοφαρίζοντας στο 65’ και το αποκορύφωμα ήρθε με το γκολ του Κιόρι στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης δίνοντας έτσι το τρίποντο στην ομάδα μας.

Νέοι Μοιρών: Γερμανάκης(60′ λ.τ. Δράκος), Μαλιαράκης, Χαριτάκης, Ζαχαριουδάκης, Ορφανουδάκης, Ξενάκης(75′ Ανδρουλάκης), Μπεχάρι, Συναδινός, Κιόρι, Χασουράκης(80′ Κουμιανάκης), Βιδάκης.

Νέοι Αστέρα Μυρτιάς: Καφετζάκης, Μηλιαράκης(62′ Χριστάκης), Τζωρμπατζάκης, Κεφαλάκης, Μπαρμπαδάκης, Γεναράκης Α.(53′ Τριλυράκης), Νυριανάκης(81′ Δετοράκης), Αντωνακάκης, Τζωρμπατζάκης Γ., Γεναράκης Εμ., Μανιουδάκης.