ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Γ ΕΠΣΗ: Εύκολα τα Πηγαϊδάκια 5-0 τους Νέους Ρούβα στην Πόμπια

Γ ΕΠΣΗ: Εύκολα τα Πηγαϊδάκια 5-0 τους Νέους Ρούβα στην Πόμπια


Παίζοντας όσο χρειαζόταν, τα Πηγαϊδάκια (Νέοι Μοιρών) επικράτησαν το απόγευμα του Σαββάτου με το ευρύ σκορ 5-0 των Νέων Ρούβα στο γήπεδο της Πόμπιας.

Μόλις στο 2΄, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Κιόρι, για να έρθει στο 14΄ μετά από σέντρα του Σινοδινού ο Ζωγραφάκης να σπρώξει με το στήθος τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας έτσι το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι που παρατάχθηκαν με ελλείψεις, προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 26΄ είχαν σημαντική ευκαιρία να μειώσουν το σκορ με τον Μαστραχά να σημαδεύει από κοντά το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δράκου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 56΄, η ομάδα του Χρόνη Καλαϊτζάκη κατάφερε να τριπλασιάσει τα γκολ της με τον Χασουράκη να επιχειρεί κοντινό σουτ στέλνοντας αρχικά τη μπάλα να βρει στο σώμα του συμπαίχτη του Ζωγραφάκη, να αλλάξει πορεία και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 68΄ ο νεοεισελθείς στο παιχνίδι Μαλλιαράκης «έγραψε» με κοντινό σουτ το 4-0, για να έρθει στο 77΄ ο Συνοδινός με δυνατό σουτ από αριστερά, να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Πηγαϊδάκια (Νέοι Μοιρών): Δράκος, Μαρκάκης, Κουτσάκης, Ορφανουδάκης, Σφηνιαδάκης, Σιμπρακού, Κιόρι, Ζωγραφάκης (66΄ Μαλλιαράκης), Χασουράκης (75΄ Ξενάκης), Τσαγκαράκης.

Νέοι Ρούβα: Παγώνης, Σπάρης, Τσιμπλοστεφανάκης, Στρουμπάκης, Ηλιάκης, Αναστασάκης (80΄ Ηλιάκης), Ραπτάκης, Κουτεντάκης, Μαστραχάς, Πρινιανάκης, Ιερωνυμάκης.

ΠΗΓH.prismasport.gr