ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Ένα θετικό αποτέλεσμα για να «τελειώνει»

Ένα θετικό αποτέλεσμα για να «τελειώνει»


Ένα θετικό αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην ομάδα του Αλμυρού θα επιδιώξει να πάριε η ομάδα των Μοιρών προκειμένου να απομακρυνθεί απο τις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η κατάσταση του υποβιβασμού είναι ρευστή και θα παραμείνει ρευστή έως ότου ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής κάτι το οποίο προσθέτει άγχος αλλά και κίνητρο στις ομάδες που βρίσκονται οριακά πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού, μία απο αυτές είναι και οι Μοίρες που βρίσκονται στην 10η θέση έχοντας 37 βαθμούς ενώ κινδυνεύουν εάν δεν πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Αλμυρό και ταυτόχρονα κερδίσει ο ΟΦΑ των Κεραυνό να «πέσουν» στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί η 11η θέση να μην είναι και τόσο ριψοκίνδυνη όμως απ’την στιγμή που η κατάσταση παραμένει ρευστή όσο αναφορά τον υποβιβασμό όλοι προσπαθούν να την αποφύγουν και να ανέβουν όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι Μοίρες θα επιδιώξουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να έχουν απο «κάτω» τους τουλάχιστον 6-7 ομάδες ώστε να νιώθουν μια ασφάλεια.

Στα αγωνιστικά δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Ζαχαρία Σαββάκη ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα του πυρετωδώς προκειμένου να εμφανιστούν κατάλληλα προετοιμασμένοι στο παιχνίδι με τον Αλμυρό.

ΠΗΓΗ: grandsport.gr