ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Έναρξη ακαδημίας Αθλητικής Ένωσης Μοιρών

Έναρξη ακαδημίας Αθλητικής Ένωσης Μοιρών


Αγαπητοί φίλοι,

για πέμπτη συνεχόμενη  χρονιά θα λειτουργήσει  η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Α.Ε. Μοιρών.Την περασμένη

χρονιά η προσέλευση των παιδιών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και απέδειξε ότι η ομάδα της Α.Ε.ΜΟΙΡΩΝ αποτελεί τον πιο  σημαντικό αθλητικό-κοινωνικό  φορέα της περιοχής, με τέτοια τεχνικο-υλική  υποδομή και ανθρώπινο δυναμικό που μπορεί να παρέχει στα παιδιά της περιοχής μας ένα άριστο περιβάλλον άθλησης και ψυχαγωγίας.

Σκοπός της Ακαδημίας μας είναι η ποιοτική εκμάθηση των βασικών αρχών του ποδοσφαίρου,μέσα από ένα σύγχρονο και μεθοδικό τρόπο προπόνησης ,αλλά και η διαμόρφωση ενός συστήματος αξιών με έννοιες όπως η αυτοπειθαρχία ,η ευγενής άμιλλα ,το ήθος ,η ομαδικότητα και η αυτοπεποίθηση.

Βασική όμως φιλοσοφία μας είναι τα παιδιά μας να παίξουν ,να διασκεδάσουν και να αθληθούν με ασφάλεια .Έτσι θα τα κρατήσομε μακριά από τις μάστιγες της εποχής και μαζί με την οικογένεια και το σχολείο θα συνδράμομε και εμείς ουσιαστικά στο να γίνουν πρωτίστως καλοί άνθρωποι και να αποκτήσουν καλύτερη ψυχική και σωματική υγιεία.

Φέτος  καταφέραμε ,με τη συνδρομή των Αρχών της Περιφέρειας και του Δήμου ,την αποπεράτωση του βοηθητικού γηπέδου  με τον πλαστικό χλοοτάπητα καθώς και την αντικατάσταση του φυσικού χλοοτάπητα του μεγάλου κεντρικού γηπέδου .Τα δύο αυτά γήπεδα θα αποτελέσουν δύο σημαντικά εργαλεία για την ολοκλήρωση των στόχων που έχομε για τη φετινή χρονιά.

Σε αυτό θα συμβάλλει σημαντικά όμως και η συνεργασία μας τη νέα περίοδο με τους εξής αναγνωρισμένους προπονητές:

Ζεάκη Φάνη ,έμπειρο σχετικά με την προπόνηση παιδιών ,πρώην ποδοσφαιριστή  του Συλλόγου.

Καλαϊτζάκη Χρόνη ,απόφοιτο της Γυμναστικής Ακαδημίας του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, άριστος γνώστης του αθλήματος και γνωστός στην περιοχή μας για την άψογη δουλειά που κάνει.

Κεφαλάκη Μιχάλη ,απόφοιτο της Γυμναστικής Ακαδημίας του πανεπιστημίου Αθηνών με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, γνωστό για τη δουλειά του ,τις γνώσεις του και την αγάπη του για το άθλημα.

Μοσχονά Γεώργιο ,επίσης με μεγάλη εμπειρία στις ακαδημίες ποδοσφαίρου και πρώην ποδοσφαιριστή  του Συλλόγου.

Πάγιο Παναγιώτη  ειδικό για την προπόνηση τερματοφυλάκων, απόφοιτο Γυμναστικής Ακαδημίας του πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία θα  αρχίσουν στις 8  ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 6:00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΙΡΩΝ ,που θα γίνει και η πρώτη συνάντηση όλων των μελών ,γονέων, παιδιών και διοικητικού συμβουλίου. Θα μοιραστεί το πρόγραμμα προπονήσεων και θα  γίνει μια πρώτη ενημέρωση για τη λειτουργία της Ακαδημίας.

Στην Ακαδημία μας μπορούν να συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από το 2000 έως και το 2009.

Με την εγγραφή ο κάθε αθλητής εντάσσεται στο ανάλογο με την ηλικία του τμήμα και ακολουθεί εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα .Κάθε τμήμα κάνει τρεις προπονήσεις την εβδομάδα διάρκειας από 60 έως 80 λεπτών .Θα γίνεται εξειδικευμένη προπόνηση τερματοφυλάκων από τον τον  ειδικό για την προπόνηση τερματοφυλάκων, Πάγιο Παναγιώτη .Τα τμήματα απαρτίζονται από μικρό αριθμό αθλητών και συμμετέχουν στα πιο σημαντικά τουρνουά πρωταθλήματος της Κρήτης.

ΤΟ Δ.Σ.  της Α.Ε.ΜΟΙΡΩΝ