ΑΕΜ - Η ομάδα της καρδιάς μας!
Αθλητική Ένωση Μοιρών

Άτυχοι οι Νέοι Μοιρών στο Λίντο

Άτυχοι οι Νέοι Μοιρών στο Λίντο


Επιμέλεια:Φένια Μοσχονά

Την ήττα γνώρισε μετά από καιρό το σύνολο νέων της ομάδας μας, χάνοντας 4-1 από τη Δόξα Μασταμπά στο Λίντο για την 10η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΗ .

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Αγριμάκης, ο πρωταγωνιστής του αγώνα, ενώ για τις Μοίρες δεν άργησε να ισοφαρίσει ο Δασκαλάκης. Η Δόξα προηγήθηκε και πάλι με γκολ του Αγριμάκη φτάνοντας στο 2-1, ενώ το 3-1 με το οποίο έληξε και το ημίχρονο διαμορφώθηκε από τον Κεφαλούκο. Στην επανάληψη ο Αγριμάκης έκανε το τελικό 4-1 σημειώνοντας και χατ τρικ.


Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας μας, Χρόνης Καλαϊτζάκης, τονίζοντας ότι: «Τα παιδιά έκαναν ένα κακό παιχνίδι. Δεν είχαν συγκέντρωση και ήρθε ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα περισσότερο, για να βελτιωθούμε και να έχουμε καλύτερη συνέχεια».


Δόξα Μασταμπά: Στρατάκης, Δροσάτος, Μάλο, Ξενοκτιστάκης, Κάββαλος, Γιαπιτζάκης, Κονιός, Νικηφόρος(65’ Μακράκης), Γκιαουράκης(60’ Χαινάκης), Κεφαλούκος(75’ Αλεξανδράκης), Αγριμάκης


Νέοι Μοιρών: Δράκος, Μαλιαράκης, Βιδάκης, Δασκαλάκης(75’ Δημητράκης), Ανδρουλάκης, Ξενάκης, Συνοδινός(25’ λ.τ. Κουμιανάκης), Ζαχαριουδάκης, Τσιμπράγκου, Χασουράκης, Κιόρι